Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Motorbeurs Utrecht

Komende 4 dagen is het GSX-R contact natuurlijk weer paraat op de leukste beurs voor motorliefhebbers.

Vandaag zijn enkele leden actief geweest om de stand op te bouwen.

20140219_172625[1]

Het resultaat mag er zijn.

Natuurlijk willen we iedereen uitnodigen om bij ons langs te komen, en mee te doen aan alle gezelligheid, en “sterke verhalen”.

Je kunt onze stand vinden in hal 10 (locatie: 10.F067, naast het bikerscafe)