Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Nieuwjaarsborrel 2016

De Nieuwjaarsborrel

De Nieuwjaars borrel was weer een gezellige meeting. Met een kleine 30 leden was het goed toeven in de mooie bar van Arie Molenaar Motors in IJsselstein. Daarvoor natuurlijk nog veel dank voor het beschikbaar stellen.

NieuwjaarsborrelNa het welkomstwoord van voorzitter Nico werd er geproost met een glaasje champagne. NieuwjaarsborrelDe bestuursleden hadden hun clubjas als enige nog steeds aan en het was toch best wel warm. Al snel werd duidelijk dat zij daaronder een mooie blauwe nieuwe polo hadden aangetrokken. Nieuwjaarsborrel

De rittenkalender werd uitgereikt en is weer bomvol. Nieuw zijn de twee open ritten, weer een keer karten en een technische dag. Voor de open ritten zijn flyers gemaakt en zijn ook nieuwe visitekaartjes. Die worden aan de clubleden  samen met de clubpas toegestuurd.

Hierover allemaal binnenkort meer.IMG_3244N

In twee groepen nog even door de werkplaats rondgeleid. Er is een mooie demperset met rvs bochten te koop (€750) en ook nog een bijbehorende set speciale tuningset.

 

Hierna even stofzuigen en op naar de plaatselijke Chinees. Met 17 man was het lekker rijsttafelen.    Nieuwjaarsborrel