Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Kouwe of warme klauwenrit Suzuki GSX-R Contact

Kouwe of warme klauwenrit

De eerste toer is zoals altijd de Kouwe klauwen rit op zondag 3 april. Het zal warme handen worden. weer3-4De voorspelling met 19 graden is natuurlijk prachtig.

Speciaal voor GSX-R rijders die nog geen lid zijn, is dit een open rit. Heb je een Suzuki GSX-r en wil je eens kijken hoe gezellig en misschien nog een beetje koud het is om met andere liefhebbers eens rond te rijden? De voorrijders hebben een prachtige rit door midden Nederland gemaakt.

Mail naar info@gsxrcontact.nl dat je interesse hebt. Je hebt nog 2 dagen!

Voor een impressie kijk in het fotoalbum van de rit in 2014 hier op de site.