Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

GSX-R Contact Zuid-Holland rit

geen regenpak? Dan maar een komozak!

Zaterdag 14 mei gaan we weer een mooie rit maken door Zuid-Holland.

Dit is een open rit voor GSX-R motorrijders t/m 1100cc. Ben je nog geen lid van onze GSX-R merkenclub? Ga dan een keer vrijblijvend mee en proef de sfeer.

De verzamelplaats krijg je door als je bent ingeschreven. Dit kan door een berichtje te sturen met je NAW gegevens naar bestuur@gsx-rcontact.nl

Op ons forum, dat alleen voor leden toegankelijk is, staat voor alle leden weer de nodige info en daar kan iedereen nu weer inschrijven!! Ken je nog een Gsx-R rijder? Vraag hem/haar of ze het leuk vinden om in groepsverband te rijden!!

Zorg dat jullie vol getankt zijn, want we gaan natuurlijk weer aardig wat kilomoters maken!!
Er is beter weer besteld dan vorig jaar :sunny: dus niemand hoeft te improviseren met komo :P  IMG_2318IMG_2315

We rijden weer in twee groepen (snel en iets minder snel) en onze voorrijders kijken er naar uit om met een mooie grote groep Gixxers, weer geslaagde dag te hebben :alien: