Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Noord-Hollandrit 2016

Noord-Hollandrit 2016

Het was weer een enerverende rit door het Westfriese landschap. 8) Gelijktijdig nog even wat min of meer vrijwillig contact gezocht met de hulpdiensten…die in het blauw. Mooie val bij Bergen aan zee op een prachtige doorgaande weg. Gelukkig hadden ze ons als groep niet goed kunnen laseren en kwamen we allen met de schrik vrij.

Vervolgens na een feilloze eerste helft van de rit een welverdiende lunch te genieten in het Ooterleekse samen met de halve Alfa Romeo Spider club.
Hierna konden we met zijn tienen onze weg voortzetten langs menig kermis vierend dorp, van de brug af in de vaart springende kinderen, en de autocross in Sint Maarten.

Hier zagen we vanaf de dijk een bekende camper staan.
Zou Arli nog in de wedstrijd zijn?

Tot slot

Tot slot passeerden wij nog een zojuist gebeurt waterongeval alwaar mijn collega’s reeds ter plaatste waren om eerste hulp te verlenen aan de inzittenden van de op zijn kop in de sloot liggende auto.

Wij hebben alle ruimte gegeven aan de overige ons tegemoet komende onder prio 1 rijdende voertuigen door geen ramptoerist te spelen en door te rijden.
Dit alles speelde zich vandaag af onder het genot van een heerlijk zonnetje welke al op het terras thuis was aangezet en ook een zeer aangename temperatuur om te rijden. Een meer dan toepasselijke rit.