Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Suzuki GSX-R Contact clubnieuws

Een update van het  Suzuki GSX-R Contact nieuws uit de geslaagde jaarvergadering in Café Ome Willem in Utrecht. Nooit gedacht dat er zulke goede zangkwaliteiten waren onder de leden. img_4226

Goed geslaagd was de vragensessie met Kahoot! Veel info over wat er leeft in de club kwam hieruit. We zijn blij en trots met de goede waardering over het wel en wee binnen de club. Mooie motivatie voor  2017!
De mannequin challenge film is inmiddels met een ieder gedeeld. Nog even en dan openen we ons eigen YouTube kanaal en kunnen we ook daar onze rittenfilms gaan droppen.
Er is, door het stoppen van Nico, een nieuwe bestuurssamenstelling. André is weer toegetreden. Hij gaat de rol van evenementenman weer oppakken. Frans is nu onze voorzitter, Wim blijft de secretaris.
Voor de 1e voorrijders is een speciale middag op 18 december. Met elkaar steken zij dan de rittenkalender in elkaar. Op de ledenvergadering zijn er al aanmeldingen gekomen. Als je voorrijder wil en kan zijn en niet bij de ledenvergadering was, meld je dan nog aan!
Zeker is dat we, in het kader van 10 jaar Dolomieten door Troelie Troelie, weer 4 dagen naar Ponte Arche gaan en de 3-daagse buitenlandtrip richting Elzas zal zijn.
nimg_3124
Op de a.s. motorbeurs hebben we weer dezelfde standplaats als de vorige 2 jaar gehuurd en ook de Suzuki importeur Nimag ziet ons graag op hun stand komen staan.
 gsxrcontact
De nieuwjaarsreceptie is op zaterdagmiddag 21 januari 2017.