Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Nieuwjaarsreceptie en rittenkalender 2017

Nieuwjaarsreceptie

Gisteren gastvrij ontvangen bij Hoegee Suzuki Center in verband met onze nieuwjaarsreceptie/borrel… een erg gezellige manier om elkaar weer even te treffen in deze koude dagen.

Tussen al die prachtige (…gepoetste…) Gixxers,  spreekt Frans (onze voorzitter) de aanwezige leden toe..

Hij spreekt onder andere de wens uit dat iedereen weer met veel plezier het komende jaar vele veilige (club-)kilometers mag maken… en dat de evenementen en ritten weer druk bezocht mogen worden…. en bovenal erg gezellig zullen zijn.

Vervolgens wordt er getoost op het nieuwe gixxerseizoen!

En dan het felbegeerde collectorsitem … “de gsxrcontact -evenementenkalender 2017” waar iedereen al weken naar uit heeft gekeken…. en waar veel voorrijders al weken voor gestalkt zijn… om vandaag maar een flink gevulde clubkalender te kunnen presenteren… Dank voor die bijdrage, wat zou de kalender zijn zonder jullie inbreng!

De plannen kunnen dus weer gemaakt worden, de huisagenda ingevuld…. en niet te vergeten…
de onderhandelingen kunnen thuis worden opgestart voor deelname aan de meerdaagse ritten…

evenementenkalender 2017

Aansluitend zijn we nog bij het lokale restaurant neergestreken voor een heerlijke maaltijd. Bij binnenkomst werd er gelijk voor ons met tafels geschoven, Marcel wist kennelijk goed hoe het hier allemaal werkt… (lokale gebruiken e.d.)

Alleen met welke club hij hier eerder was geweest kwamen we de hele avond maar niet achter… de geruchten die rond de tafel gingen zal ik hier maar niet herhalen..

Zoals gebruikelijk verliep het opnemen van de bestelling naar alle waarschijnlijkheid niet geheel volgens het dagelijkse ritme van de serveerster… lachen was het zeker wel!

Al met al een top GSX-R Contact dag!

Jan & Marc http://www.hoegeesuzukicenter.nl/ Bedankt voor jullie gastvrijheid!