Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Contactrit naar TT-motoren op zaterdag 25 maart.

….een voorspeld zonnetje liet zich al aardig zien. Rond 8 uur afgesproken met Erik langs de A12 bij de Shell, na de opgave van Rob de avond vooraf hebben we besloten bij Veenendaal bij de pomp te wachten in plaats van bij de Schans. Met z’n achten verzamelen we vervolgens in IJsselstein bij Arie Molenaar. Frans had ons bezoek vooraf aangekondigd en we werden dan ook welkom geheten met koffie en een koek (…één koek per persoon natuurlijk, ondanks dat er meer op de schaal lagen)…

Hele gezellige sfeer daar in de koffiehoek, en erg gastvrij… dus op zo’n frisse ochtend na een uurtje aanrijden gaat er nog wel een kopje koffie in…. met een koek..(..één koek per bak koffie natuurlijk…soms moet je zelfs de ongeschreven regels een beetje oprekken..).

Na de 2e bak koffie lieten we nog wat koeken achter, bedankten voor de gastvrijheid en gingen op weg naar Zwolle….

Frans had zich weer uitgeleefd op het maken van een mooie route, we kwamen door een prachtige omgeving. Onderweg zagen we onder andere de Loosdrechtse plassen, we hebben het zuiden van de Flevopolder bekeken… om vervolgens bij Elburg uit te komen voor de lunch.

De motoren bij de haven geparkeerd en een paar meter gelopen naar een overdekt terras… het was nog wel wat fris in de schaduw, en telkens als de deur open ging voelden we ook nog dat er best wat wind stond…dat dan weer wel!

We waren er lekker vroeg voor “lunchtijd”… we begonnen dan ook met een rondje koffie… met voor bijna iedereen een koekje..

Maar geen nood, de serveerster werd aangesproken en het koekje wordt nageleverd… zo werd beloofd.

De lunch was er echter eerder dan het koekje… 

Na de overigens heerlijke lunch deden we nog een koffie achteraf… ditmaal voor een enkeling met een dubbel koekje… zijn geluk kon niet op!.. dat begrijp je wel…  en voor diegene die het niet begrijpt, hier het overduidelijke bewijs…: 

 Na het gezellige terras in Elburg ging het snel naar Zwolle, ook hier was er weer koffie… er was genoeg te zien, onder andere de nieuwe GSXR1000 waar wij natuurlijk wel even bij wilden gaan kijken… missie geslaagd, we troffen nog enkele leden die deze middag op eigen gelegenheid naar Zwolle waren gereden, al met al was het een gezellige bende geworden!

Rond 16:00 uur vertrokken we onder leiding van René voor een spontane ronde over de Veluwe… gezien de tijd ook nog maar even met z’n allen gezellig gegeten in Vierhouten… daarna was het echt einde rit en ging ieder zijn weg naar huis, ik heb er weer enorm van genoten… (zoveel Cookies vandaag geaccepteerd… die moeten er ook weer af binnenkort om mijn pak fatsoenlijk dicht te kunnen blijven ritsen..).

Voor meer foto’s klik je hier-> https://www.facebook.com/pg/GSX-R-Contact-285595458208906/photos/?tab=album&album_id=1115868915181552

Voor beelden van onderweg klik -> https://www.youtube.com/watch?v=mb0Ie0sY4vY&feature=share

Bedankt allemaal weer voor deze gezellige dag!