Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Superbikeweekend 2017

Drie fantastische clubdagen

Het waren drie fantastische clubdagen, we hebben er weer een leuk feestje van gemaakt met elkaar.

Vrijdag begon het rond het middaguur, Cees wist vakkundig de trots (draadloze pinautomaat) van “de Asser Boys” om zeep te helpen…
…goede start van het weekend Cees, dat beloofd weer wat!

Na het afzetten van een stukje camping voor de aangemelde leden hebben we zelf de tentjes opgezet en zijn we vertrokken naar de baan voor het middagprogramma.
Onze vip-kaart voor zondag, (Frans bedankt voor het regelen bij de Nimag!) gaf ons ook toegang op vrijdag… 
Achteraf bleek bij het Vip-gebouw dat de kaart vandaag dus niet geldig was… toen stonden we echter al lang en breed met z’n drieën op het binnenterrein.

Vrijdagavond sloten ook Marc, Ilona, Arian, Marieke en Mikki aan op de camping… vuurtje aan en het werd nog een heel gezellige avond.
Toen we gingen slapen sprong er al ijsvorming van de tenten bij het openen van de tentrits… het kampvuur had de kou toch redelijk bij ons weg gehouden de hele avond.

Zaterdagmorgen kwam Rob al vroeg aan op de camping, hij was er eerder klaar voor dan wij…
…dat zat hem in de voorbereiding, dachten wij zo… Rob dacht dat dan weer niet..en zat aan hele andere oorzaken te denken…
…welke wij dan maar structureel bleven ontkennen…

Races

Weer kwamen we wel op het circuit binnen maar niet in het vip-gebouw… later zijn we toch nog even in het gebouw geweest, maar grotendeels hebben we de trainingen in de GT -bocht bekeken…

Wat een geweld als die superbikes langskomen… fantastisch om te zien!
Zonde dat Michael er niet veel rondjes bij zat… erg jammer zo als het verlopen was….Rea had er minder problemen mee, en controleerde de race.

Zaterdagavond is traditie getrouw de BBQ aan, Dion sloot na zijn werkdag nog aan en met 9 leden hebben we een zeer gezellige avond gehad…
…en nog een stukje van de nacht meegepakt, echter zondag fris weer op om op tijd in de vip-box bij Suzuki te zijn.

We hadden als club 12 zondagkaarten, maar tegen de middag waren er 15 sfeerverhogende leden op het terras voor de box aanwezig… veel gelachen, en ook erg genoten van de koffie, broodjes en… de bittergarnituur!
Zondag spektakel tijdens de vele races, Micheal van de Mark een 4e plek, erg verdienstelijk ondanks dat het net geen podium was.
Net voor de Superstock1000 vertrekken we naar de Veenslang om nog even de race vanaf deze kant te bekijken…
en omdat we net hebben gehoord dat de tent van Arian is omgewaaid… op het terras zaten we uit de wind, dus we keken er behoorlijk van op… maar op de dijk voelen we de wind door ons clubjack gieren…

Wat een lol hebben we gehad, de jongens van de Nimag vermaakten zich ook prima zo te zien… altijd gezellig hier! Mochten jullie dit verslag lezen…Onze dank wederom voor jullie goede zorgen!

We vertrekken na de grote crash naar de camping om onze spullen weer in te pakken.

Moe en voldaan van een weekendje gezellig bijpraten onder het genot van trainingen en diverse races… wat een toepasselijke ambiance om samen club te zijn!