Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Motorbeurs Utrecht volop in beweging

Gsx-r contact op de beurs
De motorbeurs is weer in volle gang.

Ook Gsx-r contact is weer  van de partij opde motorbeurs in Utrecht met een mooie stand. Hal 10, stand d016..

Clubleden bij Suzukistand
Clubleden bij Suzukistand

Naast diverse gesprekken met clubleden, geïnteresseerden, en andere motorliefhebbers zijn we blij dat we ook deze beurs weer enkele nieuwe (enthousiaste) leden hebben mogen verwelkomen.
Hartelijk welkom aan al onze nieuwe leden!