Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Motorbeurs 2019

Net als vorige jaren zijn wij ook dit jaar (met dank aan de Nimag B.V.) weer present op de motorbeurs Utrecht.

Een bijzondere wetenswaardigheid is dat GSX-R contact dit jaar 25 ! jaar bestaat. Vandaar ook de slingers en versieringen

Komende dagen hopen we weer nieuwe enthousiaste leden te mogen verwelkomen. Het komende seizoen ziet er (agenda wijs) weer fantastisch uit. En natuurlijk gaan we dit jubileumjaar weer geheel in GSX-R stijl beleven.

Motorbeurs 2019
Motorbeurs 2019