Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

De Jaarvergadering 2019

Op 17 november 2019 hebben we onze jaarvergadering in Houten gehouden als afsluiting van ons 25-jarig jubileumseizoen.

Gezamenlijk hebben we er een vermakelijke terugblik over het verlopen jaar van gemaakt.

Traditionele Chinees
Traditionele Chinees

Om 14:00 uur begonnen we met de ontvangst, velen bleven buiten zitten op het terras… zegt wel wat over het lekkere najaarsweertje?

De sfeer was als vanouds buitengewoon top met ruim 22 leden in het mooie restaurant De Roskam.

De jaarvergadering werd officieel geopend door de voorzitter die iedereen welkom heet. De namen van de nieuwe leden van 2019 passeren, maar ook de leden die dit jaar hebben opgezegd worden genoemd. Zo houden we iedereen op de hoogte van de wijzigingen in het ledenbestand.

We kijken terug op alle evenementen van het afgelopen jaar met een geweldig leuk 25 jaar jubileumfeest op 6 juli. Het was een enerverend jaar om maar in het kort samen te vatten.

Het was erg gaaf om al die foto’s langs te zien komen op het scherm en samen met de aanwezigen weer bijzondere momenten per evenement op te halen. Een mooi seizoen om als club op terug te kijken.