Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Kouwe klauwenrit wederom afgelast, maar… ?

Beste GIXXER-fanaten,

In navolging van de weersontwikkelingen voor de komende dagen hebben we als bestuur ‘de koppen bij elkaar gestoken’ en hebben we besloten om de kouwe klauwen-rit van zondag 11 april 2021 te cancelen!

:(

Vorig jaar was het niet verantwoord om in deze crisis-tijd als groep(je) een clubrit te gaan rijden. Nu kan het wel op 1,5 meter maar de weersvoorspelling zitten tegen om er een leuke rit van te maken.

:alien:

Jammer, maar over twee weken doen we een nieuwe poging.