Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Kouwe klauwenrit afgelast!

Beste GIXXER-fanaten,

In navolging van de ontwikkelingen van de afgelopen dagen hebben we als bestuur ‘de koppen bij elkaar gestoken’ en hebben we besloten om de kouwe klauwen-rit van 29 maart te cancelen!

:(

Wij vinden het niet verantwoord om in deze crisis-tijd als groep(je) een clubrit te gaan rijden. Wij vertrouwen op jullie begrip voor dit vervelende besluit en we hopen dat de crisis binnen afzienbare tijd over het dieptepunt heen komt en dat we gedurende het seizoen nog een alternatieve rit kunnen organiseren.

:alien:

We wensen jullie heel veel sterkte voor de komende periode en blijf gezond!