Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

25-4 Open rit Suzuki GSX-R Contact

mooi rijtje

Op zondag 25 april, gaat de enige echte Kouwe Klauwenrit 2021 van start, jawel!! 

Dit een ‘open rit’ dus introducees en evt. ex-leden zijn ook welkom! 

Het gebied waar we doorheen gaan rijden, vanuit Utrecht (een rit van totaal een slordige 142 km) is prachtig. Onderweg stoppen we sowieso op een geschikte en veilige plek.

Wil je meerijden met je Suzuki Gsx-R, maar nog geen lid? Dat kan bij deze rit! Stuur ff een bericht op fb of via deze site!