Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Agenda 2021

GSX-R zoekt contact
...... Love is in the "R"

De zon schijnt!  …het voorjaar staat nu echt voor de deur, hoogste tijd voor een up-date van de 2021kalender!   We gaan een seizoen tegemoet waarin we nu nog niet kunnen overzien wat er wel en wat er niet door kan gaan en op welke manier, we streven er naar al deze ritten te verrijden.   We zijn er als bestuur van overtuigd dat we als vereniging mooie evenementen organiseren, maar evenementen worden pas echt gaaf wanneer er enthousiaste deelnemers zijn! Wees welkom, en geniet mee!   Door Corona-maatregelen is het WorldSuperbikeweekend van de oorspronkelijke datum 23/25 april verplaatst naar 23-25 juli. Het wegvallen van het Superbike in April vullen we op met de “Kouwe Klauwenrit” zondag 25-april.?. Altijd een open rit, dus geef je snel op om lekker mee te rijden! Het beloofd volgens de voorspellingen een mooie voorjaarsdag te worden, volop zon en een graad of 16?   Het Superbike weekend zullen we dus in juli gaan bezoeken, ditmaal verwachten we dan ook voorzeker geen nachtvorst…  We hopen dat de corona-maatregelen tegen die tijd genoeg afgeschaald zullen zijn voor een klein clubfeestje op de TT-Camping?.   Dus kamperen van 23-25 juli bij de Asser Boys.?.   Omdat we op 24 juli al de Zeebrarit hadden gepland, en dit vanuit Assen net te ver is om aan te rijden?… hebben we besloten om deze mooie rit een week te vervroegen, wel jammer van de 7 dagen gemiste voorpret…  ….maar dat wordt op deze dag zeker weer goed gemaakt. Zeebrarit dus 17 juli!

15 mei staat een voorjaarsritje gepland in de middag en vanuit het midden van het land.

4-juli de Noord-Hollandrit, 1 augustus de Achterhoekrit en 8 augustus de mid-zomerrit 

Natuurlijk ook weer liefst twee keer naar de Eifel. Een pittige en snelle dagrit o.l.v. Marc. Op 2 mei de eerste en 3 oktober de tweede.

Je moet vroeg uit de veren en ben laat weer thuis, maar dan heb je wel een toprit van 500km plus gereden.

Een week naar de Dolomieten in 1-5 juni met Roel staat ook weer op het programma en onder leiding van Frans gaan we 21-23 augustus 3 dagen naar de Harz in Duitsland.

Op 12 september is de Stokerrit in Zeeuw-Vlaanderen en de afsluiter van het jaar.  is de Eifelrit op 3 oktober.

Zin om met ons mee te gaan en meer met je GSX-R onderweg te zijn…  sluit aan en wordt lid!