Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Vooruitblik middagrit van 15 mei

klein stukje vlees

Het concept van een middagrit is al diverse malen geopperd tijdens ledenvergaderingen, nu dan de eerste daadwerkelijk op de agenda! De rit heb ik nog niet helemaal klaar, maar de volgende ingrediënten kan je al wel verwachten…*startlocatie wordt in Wageningen met een vertrektijd rond 13:00 uur, aankomst ligt aan jouw voorbereiding… of je nog even lunchen wilt na jouw rit (binnendoor🤔) naar het verzamelpunt of niet… 

Laat even weten bij jouw opgave of je mee luncht, zodat we er rekening mee kunnen houden. *richttijd om weer naar huis te vertrekken zal zijn: begin avond, na de BBQ.. (om aan het statistisch gemiddelde der zonuren te komen, verwachten we een prachtig zonnige namiddag).*Vertrekplaats na de BBQ zal zijn “onder de rook van Alphen aan de Rijn”.


Leden kunnen zich aanmelden op het foum.

Wil je ook mee en heb je een GSX-R? Wordt Gixxersnel lid! 

Veel voorpret gewenst😎.