Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

De Gixxer snelle en goed gevulde agenda voor 2024

De kalender 2024 is weer online!
Hieronder staan de geplande evenementen.
Opgeven kan via ons forum en/of de app

En dan natuurlijk ook nog een overzicht van onze evenementen in 2023:
De zon scheen afgelopen tijd gelukkig volop, dus gereden hebben we. De kouweklauwenrit is verreden op 2 april. Weer een erg gezellige kouweklauwenrit gehad¬†ūüí™, lekker gereden, √©n van een heerlijk voorjaarszonnetje genoten al hadden we bij het bereiken van het verzamelpunt de kouwe klauwen al afgevinkt.¬† Op 16 april was al de volgende rit met warmere omstandigheden.¬† Vanuit regio Moerdijkbrug via de tulpenroute over Goeree-Overflakkee via de brouwersdam en stormvloedkering naar onze Joske in Zoutelande. Daar bijbabbelen en lunchen en via een mooie kronkelroute richting Goes, Bergen op zoom weer naar Moerdijk. Prachtige rit was het dus!

 
21, 22 en 23 april heeft een leuke groep natuurlijk weer lekker ergens op de camping gestaan om de World Superbike te kunnen beleven.
 
De 1e Eiffelrit is gereden op 14 mei en 20 mei de Midden Nederlandrit en zo kwam al snel de Dolomieten meerdaagse.
Nu zitten we in de TT week en zoeken we elkaar daar weer op.
Op 24 juni is nu de inmiddels 4 daagse naar ons hotel in Schwalbach waarvandaan we naar het westen,¬† in het gebied ‘Meurthe-et-Moselle’ een mooie stuur-route is uitgezet.
23 juli is de befaamde Braborit vanuit Waalwijk. Kijk de verhalen maar na in de oude berichten.
26 augustus is Doetinchem -Dortmund v.v. gepland en op 10 september een bezoek aan de Classic GP Assen.
17 september de stokerrit vanuit Zeeuws Vlaanderen en als het weer meezit op 1 oktober een 2e Eiffelrit  
Als jaarafsluiter op 15 oktober de start bij de Stolprit in Noord-Holland
Zet de data (zie verder de kalender) in je agenda zodat je ook mee kan gaan.
 
We kunnen nu nog niet kunnen overzien wat er wel en wat er niet door kan gaan en op welke manier, we streven er naar al deze ritten te verrijden en evenementen te bezoeken.
 
 
 

Agenda 2024

 


09 aug 2024 3-daagse Luxemburg
10 aug 2024

3-daagse Luxemburg

11 aug 2024

3-daagse Luxemburg

01 sep 2024

Braborit

22 sep 2024

Stokerrit

06 okt 2024

Eifelrit 2 *

10 nov 2024

Jaarvergadering