Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Agenda 2020

Op zaterdag 18 januari 2020 hebben we op de nieuwjaarsreceptie bij de Valkenier in Barneveld het glas geheven en geproost op weer een mooi jaar met vele veilige kilometers en leuke festiviteiten.

De activiteitenkalender 2020 van GSX-R Contact is hier traditioneel ook weer bekend gemaakt.

Deze zit weer bomvol activiteiten en prachtige ritten als vanouds. Zo gaat het al 25 jaar!

De eerste activiteit is indoor karten op 8 maart. Lekker warm en gaat best hard met die GSX-R motormuizen.

Als eerste rit 29 maart dan de traditionele Kouwe Klauwen rit. Altijd een open rit, dus geef je snel op om lekker mee te rijden! 

Daarna staan we op 17-19 april op de camping in Assen bij de superbike races. Verder volop mooie dagritten.

Zo is er de Zuid-Hollandrit, Brabantrit, Achterhoekrit, Noord-Hollandrit en de Zeeuw-Vlaanderenrit.

Een bijzondere dag wordt… “het GSX-R 35-jarig jubileum” . Jappie zal hiervoor, op 9 mei een mooie toertocht over bochtige Friese dijken uitzetten en voorrijden. Een kijkje bij zijn verzameling GSX-R Motoren zal niet ontbreken.

Natuurlijk ook weer liefst twee keer naar de Eifel. Een pittige en snelle dagrit o.l.v. Marc. In april de eerste en dan enide seizoen begin oktober de tweede.

Je moet vroeg uit de veren en ben laat weer thuis, maar dan heb je wel een toprit van 500km plus gereden.

Een week naar de Dolomieten in juni met Roel staat ook weer op het programma en onder leiding van Frans gaan we eind augustus 3 dagen  naar Duitsland.

Zin om met ons mee te gaan en meer met je GSX-R onderweg te zijn…  sluit aan en wordt lid!