Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

NIEUWJAARSBIJEENKOMST 21 JANUARI 2024

09/01/2024 0

De nieuwjaarsbijeenkomst is dit jaar op zondag 21 januari in de Motorkledingstore aan de Hagenweg te Vianen.

Rond 15 uur kan je daar leuk shoppen want er zijn veel afprijzingen. In de koffiecorner is het verzamelpunt. Daar staat ter verwelkoming een kopje koffie of thee en een worstenbroodje. Daarna is er nog een lekker aperitiefje en een nootje.

Om 16 uur heffen we met elkaar een glaasje bubbels om te proosten op de gezondheid voor een ieder en op een mooi motorjaar.

Daarover gesproken. We kunnen gelijk aan de bak op de enige MotoGP-simulator van Nederland die daar in de winkel staat!

De beste Gsx-R motorwensen!

23/12/2023 0

Allemaal hele fijne Kerstdagen, een fijne jaarwisseling en natuurlijk een heel goed 2024. Wij gaan er in elk geval alles aan doen om er weer […]

Gsx-R Contact Start bij de Stolp

23/10/2023 0

Ondanks de uitgestelde datum vanwege het wat nat voorspelde herfstweer van de week ervoor was het 22 oktober een gezellig samenzijn van bekende clubgezichten bij de koffie in de Stolp. Vanwege de half uur uitgestelde starttijd zat iedereen er uitgeslapen bij..😳

GSX-R Brabantrit 2023

28/07/2023 0

Na wat vochtige kilometers konden we even droog zitten in een soort artistiek versierd wachthuisje voordat we met het pondje de Waal zouden oversteken. Zeg maar een soort van minicruise.

Update rittenkalender Gsx-R Contact 2023

01/04/2023 0

De zon schijnt nog niet! De kouweklauwenrit is daarom verplaatst naar 2 april.

Als snel komen de eerst volgende ritten en evenementen. Hoogste tijd dat je even kijkt naar de 2023 kalender!

16 april is al weer de volgende rit met hopelijk wat warmere omstandigheden.

Zet de data (zie verder de kalender) in je agenda zodat je ook mee kan gaan!

1 2 3 4