Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Donateur worden?

Je rijdt geen GSX-R (meer), maar zou best donateur willen zijn?

Dan kan je meepraten met de leden en steun je de club natuurlijk. Het meerijden met open ritten op een andere is dan een optie. Daarvan staan er elk jaar twee op de evenementenkalender.

Interesse?

Mochten bovenstaande punten je aanspreken en lijkt het je wat om met “soortgenoten” in contact te komen?

Vul dan onderstaand inschrijfformulier in, verstuur het naar ons. Na korte tijd ontvang je van ons een bevestiging van je inschrijving en verdere informatie hoe je op het forum kunt inloggen en de bankgegevens. Na betaling van de donatie (bedrag tussen €10 en €25, (hoogte bedrag zelf te bepalen) ontvang je vanzelf een bericht met de benodigde gegevens.

      Persoonlijke gegevens

  Naam + voornaam
  Straat + huisnummer
  Postcode + woonplaats
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Mobiel (nood)nummer
  Geboortedatum
  Nickname forum
  Bijzonderheden en/of vragen
   

  Ja, ik word donateur en maak binnen een maand een donateursbijdrage over.