Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Donateur worden

Je hebt gekozen om donateur te wordendolomieten 2011

Dan kan je op ons forum meepraten met de leden en steun je de club natuurlijk. Het meerijden met open ritten is dan mogelijk als die op de evenementenkalender staat. Zo niet dan kan je één keer met een clubrit meerijden.

Interesse?

Mochten bovenstaande punten je aanspreken en lijkt het je wat om met “soortgenoten” in contact te komen?

Vul dan onderstaand inschrijfformulier in, verstuur het naar ons. Na korte tijd ontvang je van ons een bevestiging van je inschrijving en verdere informatie hoe je op het forum kunt inloggen en de bankgegevens. Na betaling van de donatie (bedrag tussen €10 en €25, (hoogte bedrag zelf te bepalen) ontvang je de clubpas en kan je gaan meerijden met de clubritten.

    Persoonlijke gegevens

Naam + voornaam
Straat + huisnummer
Postcode + woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Mobiel (nood)nummer
Geboortedatum
Nickname forum
Bijzonderheden en/of vragen
 

Ja, ik word donateur en maak binnen een maand een donateursbijdrage over.