Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

GSX-R Contact leden gaan karten en kouwe klauwen

flyer open ritten

Zondag gaan een aardig groepje GSX-R contact leden karten @kartfabrique

Het wordt vast een felle strijd om de snelste ronde en daarna lekker naar de Chinees as Always.

 

Even een leuk evenement voordat we weer lekker gaan toeren op onze gixxers.

De eerste toer is zoals altijd de Kouwe klauwen rit op zondag 3 april. Speciaal voor GSX-R rijders die nog geen lid zijn is dit een open rit. Heb je een GSX-r en wil je eens kijken hoe gezellig en misschien nog een beetje koud het is om met andere liefhebbers eens rond te rijden?

IMG_1460Mail dan naar info@gsxrcontact.nl dat je interesse hebt.

De voorrijders zijn druk bezig om de rit te bedenken en kunnen binnenkort meer vertellen. Vertrek zal ergens in midden Nederland zijn.

Voor een impressie kijk in het fotoalbum van de rit in 2014 hier op de site.

Hou de website in de gaten of beter nog: wordt gewoon lid. Voor die € 25 krijg je veel plezier!