Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

WK Superbike

Eerst nog aanstaande zondag onze open kouwe klauwenrit. De weersvoorspelling is nog niet echt betrouwbaar maar wij gaan er vanuit dat het prima weer wordt. Inschrijven voor deze rit kan nog tot zaterdag 2 april.

Tijdens het weekend van 15 t/m 17 april is alweer ons volgende evenement. Gelukkig hebben wij weer behoorlijk wat kaarten weten te bemachtigen voor het populaire WK Superbike kampioenschap op het TT Circuit Assen.

Wij kunnen als Suzuki VIP-gasten aanwezig zijn op zaterdag 16 april (kwalificatie) of zondag 17 april (race) tijdens de wedstrijd. Vanuit de Suzuki VIP-lounge kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje de training of de races volgen met een fantastisch uitzicht op de beroemde Geert Timmer bocht.

Uiteraard krijgen we ook de gelegenheid om deel te nemen aan één van de paddocktoers waarbij we een kijkje krijgen in de “keuken” van het WK-Superbike.

IMAG1781Wil je ook een kaart maar ben je nog geen lid? Schrijf je dan heel snel in.  Voor maandag 4 april moeten we namelijk de namen doorgeven wie er meegaan. Eén week voor het evenement ontvangen wij dan de VIP-passen en parkeerkaarten per post en die sturen wij dan weer naar je. Snelheid is dus geboden maar dit is voor een GSX-R rijder geen probleem!!!!.

Je kan je simpel inschrijven door een email te sturen naar gsxrcontactsecretaris@gmail.com

Meer informatie over het WK Superbike is te vinden op www.tt-assen.nl.