Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Compilatie World Superbike

Wat een geweldig weekend was het in Assen bij de World Superbike races. Zonde dat Michael v/d Mark er zaterdag af ging. Mooi dat het zondag voor hem wel goed ging. Wat een talent.

Gsx-R Contact maakte met veel leden met aanhang de Suzuki VIP box gezellig vol. Lekker opwarmen konden we ons daar ook want het was best wel koud op zaterdag. ’s Avonds ging de m3 hout van Rudi in de fik en werd het ook snel lekker met de BBQ en natuurlijk wat biertjes en de rave/hakke/zagen repertoire van DJMarc. En natuurlijk werd Hazes meegebruld en kwam het zelfs tot een polonaise rond het vuur op helikoptertje. Mooie herinneringen.

Veel dank aan de vrijwilligers Arian, Marc en Rudi voor alle inbreng. En vooral de sponsors Nimag en AHAndré voor alle gastvrijheid en de natjes en droogjes.   IMG_3474 IMG_3490 IMG_3494 IMG_3500IMG_3534

en dit is ons jongste lid
ons jongste lid vond het ook leuk hoor!

IMG_3565