Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Zuid-Hollandrit GSX-R Contact

groepsfotoDe 2e open rit dit jaar van GSX-R Contact en er waren daardoor zo’n 10 introducees. Ook waren er 23 leden dus een prachtige groep om te gaan rijden. Kouwe klauwen rit had een betere benaming geweest want 8 graden is best een reden om het koud te krijgen. Na de inschrijving van de noodnummers en de groepsfoto gaan we van start in 2 groepen.

Helaas na een klein buitje haken een paar introducees al af die dachten in een spijkerboek is het wel okay.  Eigenlijk qua bescherming is het niet goed, het is ook nog te koud en dan regen…. ja dat is het dan niet.

routeDe rit ging via Zevenhuizen, Krimpen en zo via de bekende dijken naar de Vlist http://www.cafedevlist.nl voor de lunch. Precies op de geplande tijd van 12 uur kwamen de 2 groepen vrijwel gelijk aan. De wat minder snelle groep had een stukje afgesneden en niet voor de Algerabrug gestaan. De verbazing van eerste groep rijders, die toch wel vinden dat ze een stuk sneller rijden, was hiermee weggenomen en overgegaan in ziejewel.

Na de voortreffelijke lunch die supersnel verzorgt werd konden we weer op pad. Nog koffie drinken ergens en om uurtje of vier stonden we bij de Mac in Moordrecht. Net op tijd om te schuilen voor een heuse hagelbui en dat op 14 mei.20160514_154028

Daarna gingen de meesten naar Rien om te genieten van zijn BBQ.  Hij had zich niet zo uitgesloofd zoals hijzelf aangaf. Wij konden het wel waarderen (jammie, jammie) en prachtig om te zien hoe een Contact lid die geen GSX-R meer kan rijden zich nog steeds zo inzet voor onze club en daar ook van geniet. Hulde.

dit is nou vleesnieuwe vriend voor Tom

smikkelen

Ondanks dat het een beetje koud was en hier en daar een buitje was het een topdag!