Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Brabantrit door de blubber

IMG_3883[1]

Brabantrit met GSX-R Suzuki motoren

De Brabantrit van GSX-R Contact begon met wat regen in de ochtend. Bij het een paar dagen eerder voorrijden van de route was al gezien dat er behoorlijk wat aarde op sommige stukken lag. Met de regen erbij werd het dus blubber en eindigde onze Suzuki sportmotoren als een soort crossmotoren.

IMG_3884[1]

Maar het was de moeite van het schoonspuiten zeker weer waard. Prachtige tocht weer met zo’n 15 GSXreen met als mooiste stuk de nieuwe weg door de Biesbos.

En natuurlijk ook even lunchen en het traditionele ijsje want de zon kwam er rond het middaguur al weer bij.

De die hards gingen nog even knietje aan de grond bij Eindhoven en zo was het weer een topdag geworden.