Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

GSX-Ren in het Zwarte woud

GSX-R Contact

Mooie bloemlezingen van Euromaster en Jos:

De lunch in Nijmegen…. zoveel water als we daar gezien hebben… hopen we de rest van het weekend niet meer te zien.

Het ging van het weekend natuurlijk om van de ene tafel naar de andere komen… dat is wat ons (ook) als groep verbind… rijden op onze GSX-R.

Dank aan de hoofdrolspelers om het geheel ordelijk te laten verlopen… ook de diverse figuranten die in auto’s, bussen e.d. in de weg reden en zich als chicane opwierpen, dank hiervoor…. en niet te vergeten iedereen die toch maar even niet overstak, dat alles maakte de rit in het Zwarte Woud tot een onvergetelijkstratgroep weekend.

Dag 1, de groep is compleet… tijd voor koffie …en vertrek!

14355169_1109988752388152_1543884971447023857_nHeerlijk in de zon….19 graden, of 104… daar zijn de meningen nog over verdeeld…

Ook in de middag even aan de kant om een groepsfoto te maken, je weet maar nooit hoe het weer veranderd vanmiddag…. We zien de bui al een hele middag hangen, Frans stuurt de groep er professioneel om heen.

14329932_1109987239054970_733344771671954572_n

Dag 1 was fantastisch! We zitten net in het hotel…. en de bui barst los… maar wij hebben een dag genoten.

Dag 2 Veel water vanmorgen op een mooie route…. gelukkig ook koffie&kuche, dat dan weer wel! koek-etenDeze koek was te overzien qua formaat en goed te verteren. Hoe anders was de ervaring van de volgende dag. Koek die zo uit de ruim voorhanden zijnde rotsen uit het Pleistoceen tijdperk keken te zijn gemaakt. Niet alleen de prijs lag als een steen op de maag.

Vandaag was het onderweg droger dan onder de douche… dat zegt dan ook wel alles…

regen

3e

nOp het dorpsplein was ruimte genoeg om weer een mooi rijtje gixxers neer te zetten…. natuurlijk om weer een warme koffie te scoren…met 12 graden was het niet extreem warm…

 

.stammtisch..Natuurlijk kon de stammtisch niet ontbreken tijdens onze rondrit….

Na 3 gezellige dagen is het tijd voor de (droge)terugweg…. !

Resumé: De twee eerste dagen waren (ondanks de nattigheid op zondag) al een feest, maar de terugrit spande absoluut de kroon! Iedere bocht was een genot. De ene uitdaging na de andere.

Bijna 1700 km op de teller :shock: , was weer een top weekend en wat hebben we weer een hoop afgelachen !!!