Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

World superbike weekend Assen

We keken er al een tijdje naar uit, maar vrijdag was het dan eindelijk zover… op naar Assen!
Rond twaalf uur verzamelen we op camping “de Asser Boys”…. Wilfred heeft mij vanmorgen opgehaald, Cees is nog onderweg…
Voordat onze tent staat is Cees ook al aanwezig, van het jaar mag er geen afzetlint meer gebruikt worden om plekken vrij te houden…

Inventief als we zijn zetten we onze tentjes strategisch neer ten opzichte van auto en motor… om maar zoveel mogelijk ruimte te creëren voor leden die later aansluiten.
…en daar bleef het niet bij, we hadden nog wat extra scheerlijnen bij ons…. dus die werden extra geknoopt aan de uiteinden van de scheerlijnen die nog aan de tent zaten… zag er wel bijzonder uit?

Hierna gingen we van het middagprogramma genieten in de volle zon… wat een weer, we treffen het…zo’n 20 graden warmer dan vorig jaar met de superbikes☀
Vanavond eten we op een terras in Assen, tenminste dat was het plan… terrassen zaten overvol en we konden kiezen om binnen te eten of niet?
Dat werd dus binnen eten, gelukkig deed dat niets af aan de smaak van onze pizza’s!
Net na terugkomst op de camping kwam Wim ook al aanrijden… nog even z’n luchtbed oppompen, dan is dat ook maar vast gebeurd…

…na veel pompen, zelfs met z’n tweeën op die pomp hangen lijkt niet te helpen… er komt maar heel weinig lucht in dat bed… “of je kijkt nog even naar het ventiel…?”
En ja, dan komt er ineens wel lucht in het bed… ?de toon is weer gezet voor rest van de avond!
Een pilsje of twee? later gaan we ons bed maar vast in… morgen zal het wel laat worden, nu maar een goede nachtrust pakken.

Zaterdagmorgen staan we lekker op tijd op, Rob en Dion zijn er vandaag ook vroeg bij… we lopen gelijk naar de baan, training SBK is namelijk als eerste aan de beurt.
Tijdens SBK belt ook Rudi dat hij er is, gauw zijn kaartje ophalen en weer terug voor de supersport… echter sta ik nog op de camping wanneer Marc en King ook aankomen…
Die gaan dus in één moeite door, 2 kaarten extra bij me gestoken om ook de volgende bellers gelijk binnen te kunnen halen…
Geweldig hoor, die kaarten ontvangen van de Nimag…. (dankuzeerbeleefd… mooi uitzicht ook!)

..het is vaak heen en weer te lopen naar de ingang om aangemelde leden binnen te halen… maar dit is natuurlijk wel het voordeel van het clublidmaatschap!Leuk om zo het verschil voor jullie te kunnen maken, ik zie dan ook alleen maar lachende leden?
Aan het einde van de middag gaan we terug naar de camping, het vuurtje wordt aangemaakt…
Een toost op het resultaat van van der Mark als startsein…
Na een poosje is het bbq-vat warm genoeg en zijn de vlammen? weg, tijd om het rooster er op te leggen… waarna het vlees dan spoedig volgt?
We gaan beginnen! 

Het is weer een gezellige avond geworden, top avondje zo weer met elkaar…
Ik zou bijna vergeten te melden dat het niet meer geoorloofd is om vuurwerk af te steken… onze camping buren weten er inmiddels alles van?