Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

16 paar kouwe klauwen

Eindelijk was het dan zover, de eerste clubrit na maanden is dan toch verreden! En hoe, ….”16 paar kouwe klauwen”… dat dekte de lading van ons avontuur wel.

wat een kanonnen

…hier even de kanonnen van vandaag op een rijtje…Na een uitstel van 2 weken staat de rit dan toch echt op de agenda, vanmorgen om 10:30 uur was het verzamelen bij dé Shell… Er zijn er natuurlijk heel veel van in Nederland, maar om vanmorgen bij “dé -goede- Shell” uit te komen was er in de afgelopen dagen al heel wat in de groepsapp/forum te doen. Goed om te zien dat bij aankomst onze introducé van met zijn GSX-R600 onderweg al aansluiting heeft gevonden bij enkele andere leden. Na een half uurtje koffie drinken en bijpraten komt onze Ed ook aan, even de beentjes strekken na zijn rit vanuit België en wat opwarmen met een bakje koffie… alvorens zijn motor bij de pomp weg te zetten.

Na nog wat foto’s gemaakt te hebben van de rij Gixxers, maakt iedereen zich gereed om te vertrekken….nou ja, bijna iedereen… André Horsten maakt nog even wat beelden van ons vertrek voor hij zelf de verwarming van zijn auto opstookt naar standje 3x buitentemperatuur…

Frans rijd de hele groep in zijn geheel voor, de route is bochtig en er zijn niet echt hele hoge snelheden te verwachten. We rijden de hele ochtend door een bewolkt landschap, iedereen zit te hopen op een straaltje zon om maar wat op te warmen… het blijft nog even uit.Tijdens de gezellige lunch bij een koffie to go in #wieverzinthet  Ab-“koude” , sluiten ook Rudi en Willem Jan geruisloos aan…

In het middagdeel komt er, hoewel tergend langzaam, een fragiel straaltje zon tevoorschijn, tot we uiteindelijk bij het eindpunt aan de koffie-to-go staan in de buurt van de Soesterduinen… …daar schijnt de zon volop, daar dan weer wel… Rond half vier zijn we hier neergestreken voor de koffie, het is dan ook tevens het eindpunt van de rit…. de gezamenlijke rit welteverstaan. De één na de ander vertrekt naar huis, de laatste afspraken worden gemaakt. Het was een mooie dag! We hebben ervan genoten!  #opnaardevolgende 
Bedankt alle deelnemers (en Dré👌) voor de gezelligheid onderweg.
Frans nogmaals bedankt voor de voorbereidingen! klik voor een impressie van de rit : https://www.relive.cc/view/vDqg7W2g5Vq