Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

facebook pagina en groep gewijzigd

facebook pagina
GSXRContact pagina

We hebben al vele jaren onze eigen facebook pagina en die is nu van een update voorzien.

Volgde je die nog niet? Klik dan op deze link https://www.facebook.com/GSXRContact of klik op het logo op deze site.

facebook pagina GSXRContact

Het met elkaar praten, artikelen plaatsen, discussies starten, leuke foto’s droppen etc. willen we gaan doen via de facebook groep. Daar hadden we er twee van. Inmiddels is de vrienden van Gsx-r opgeheven en is Gsx-RContact nieuw leven ingeblazen. Als eerste is deze groep op aantal vlakken geupdate. Hij is privé ofwel besloten gemaakt en de naam is wat herkenbaarder gemaakt in Suzuki GSX-R Contactgroep. Rij je een Gsx-R, ben je het van plan te gaan doen of vind je het leuk om ons te volgen dan kan je dus ook lid worden of stuur een uitnodiging naar je eigen FB vrienden als je denkt dat die wel eens geïnteresseerd zouden kunnen zijn.  Altijd gewaardeerd en vergroot onze kans op groei van het kanaal!