Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Kerstaankopen bij Hoegee of Chromeburner?

Moet jij nog Kerstcadeau’s kopen? Wij hebben al vast wat ideeën voor je onder de boom gelegd! Rij eens langs bij Hoegee in Afferden of Chromeburner in Nieuwkuijk. Je krijgt vast een leuke korting als je aangeeft dat je van GSX-R Contact ben.

Het ultieme cadeau is natuurlijk een jaarlidmaatschap van GSX-R Contact. https://www.gsx-r.nl/lid-worden/

ff Gixxersnel nog wat inkopen doen.