Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Klokje rond op een GSX-R superbike?

3 x klokje rond

Allemaal veel plezier op oudejaarsdag als het jaarklokje weer rond is. Wij wensen iedereen een prachtig nieuwjaar toe met heel veel veilige motorkilometers.

Een goed voornemen voor het nieuwe jaar kan zijn om weer eens wat meer te gaan motorrijden. Op de Suzuki Gsx-R superbike is dat geen straf en zeker niet als er nog anderen bij zijn.

Tot volgend jaar bij onze toertochten?

Wordt ook lid of volg ons op facebook! Kijk eens verder op onze site www.gsx-R.nl of https://www.facebook.com/groups/gsxrcontact

Klokje rond ging André Mol op zijn Gsx-Ren al 3 dan keer.

Normaal gesproken denk je al snel dat een superbike met zo’n zestigduizend kilometer op de teller wel is afgeschreven, maar zoals in het artikel valt te lezen was hij zelfs bij 168.700km technisch gezien nog honderd procent in orde. Dit is het bewijs dat een superbike heel goed hoge kilometrages de baas kan. https://www.motoplus.nl/magazine/uitgaven/artikel/klokje-rond-met-een-gsx-r1000/

De motor uit dit artikel staat met 2 x klokje rond en nog een wat extra kilometers op de teller nu in zijn woonkamer te pronken.

De opvolger ervan heeft het zelfs wat langer volgehouden. Deze Gsx-R1000 heeft al 3 x klokje rond op de teller staan.

Veel kilometers maken op een superbike?

Klokje rond gaan, kan dat wel?

Zeker te weten.