Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

2022 update website Suzuki GSX-R

beetje blub moet kunnen

De hoogste tijd voor een 2022 update van de activiteiten van GSX-R.nl ofwel Gsx-R Contact! Na de vervelende covidtijd met weinig fijne mogelijkheden is te stellen dat we het in 2022 weer aardig hebben ingehaald. Het was een mooi zonnig motorseizoen met vele geslaagde ritten. De kouwe klauwerit was meer een warme voetenrit, de Eiffelrit begon in de koude mist maar werd toch heel lekker. In de Dolomieten en ook in de Duitsland 3-daagse bijna geen druppeltje gehad. Topjaar dus!

Foto’s zeggen vaak meer dan woorden. Here we go!!

en nog wat losse van de Eiffelrit en mooie foto bij het Gardameer