Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Na de motorbeurs toch #aanbiedingen?

Na de toch wel voor vele bezoekers wat tegen gevallen motorbeurs in Utrecht (zonder de importeurs en met hoge prijzen voor consumpties en parkeren) gaan we toch maar eens bij www.Chromeburner.nl kijken voor wat nieuwe spulletjes met een leuke korting. Al is de genoemde sale! termijn alweer verstreken, via benoemen dat je lid bent van Gsx-R Contact is er vast nog wat te korting te scoren.