Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Toch nog kouwe klauwen bij rit Gsx-R Contact

De geplande 26 maart ging het niet worden met al het voorspelde water.. dus was 2 april de vervangende optie.

Voor het bereiken van het verzamelpunt hadden alle deelnemers het al afgevinkt. Gelukkig niet zo erg als de foto maar wel kouwe klauwen!

zo koud was het ook weer niet

De groep kwam één voor één aanrijden en het werd gixxersnel gezellig, waardoor de vertrektijd niet helemaal meer gehaald werd. Maar met een beetje goede wil (én wat extra gas), konden we vast nog wel op tijd lunchen.

De route voerde ons vanuit Nieuwegein naar Barneveld, Ede en uiteindelijk Rhenen. Voor de lunch streken we neer in Rhenen, waar we vooraf nog even afscheid namen van John, die vroegtijdig naar huis terug moest. Na de lunch haakte ook Roel af voor verplichtingen. We gingen daarna met z’n vieren verder voor het middagrondje, eerst de Rijn oversteken en dan lekker binnendoor over de dijken was de planning… was de planning, maar de dijk was hier afgesloten voor motorrijders, even verderop nogmaals geprobeerd… ook daar niet. Toen maar een klein stukje geïmproviseerd, maar de lokale kennis in dat gebied was niet toereikend om echt leuke stuurweggetjes te vinden. Dus na een paar leuke stukken de gixxers aan de kant gezet om te overleggen, Even nog lekker in het zonnetje een bakje koffie genuttigd, waarna wij huiswaarts keerden. Het seizoen hebben we geopend, de volgende keer hopelijk weer meer deelnemers, ondanks het kleine groepje hebben we wel veel schik gehad en lekker kunnen sturen.

Weer een erg gezellige kouweklauwenrit gehad 💪, lekker gereden, én van een heerlijk voorjaarszonnetje genoten 🌞🥳

#dagvandemotorrijder#seizoensopener2023

Dank jullie wel voor de gezellige dag!