Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

GSX-R Brabantrit 2023

onderzeeboot?

Zondag 23 juli 2023

Om acht uur getooid in regenoverall op de R op pad richting het Brabantse. Het leek wel herfst de eerste paar kilometers, bruine bladeren op de grond, flinke plassen en een stevig windje. (Dit had zijn oorsprong in een paar stevige zomerstormen de weken voorafgaand hier in NH.)  Na 140, voornamelijk snelweg km in “Wolluk” aangekomen, hartelijk ontvangen met een worstenbroodje en koffie in de veranda. Er bleken gelukkig nog een drietal doorzetters en John en Ilonka aanwezig te zijn.

Het resterende vijftal aanmelders had helaas bedankt.

Met een half uurtje was er genoeg geleut, dus starten maar.

Na een 30-tal droge kilometers begon het licht te miezeren en na 50 km regende het weer hard genoeg voor het door sommigen meegenomen regenvelletje…

ff regenpakkie aan en plassen
lijkt wel of we met een duikboot zijn

Na wat vochtige kilometers konden we even droog zitten in een soort artistiek versierd wachthuisje voordat we met het pondje de Waal zouden oversteken. Zeg maar een soort van minicruise. Hierna zouden we nog even een half uurtje doorrijden voor de lunch. Aldaar aangekomen mochten we van de serveerster onze spullen te drogen leggen in een extra kamer in het restaurant wat op dat moment niet in gebruik was.

Wat een service in restaurant James in Sprang Capelle! Na deze overheerlijke lunch konden we droog verder. En na een ruime ronde om en door Waalwijk en den Bosch gereden te hebben werden we afgevlagd met de rood-wit geblokte vlag!

Hier zag je er overigens her en der verspreid wel meer van hangen…

Daarna was het tijd voor een ijstaartje in Dungen bij de brug als afsluiting van de rit.

dat is meer een ijstaart

Getwijfeld werd er nog over klein rondje Maaskantje omdat we hier op een steenworp vanaf zaten, maar deze route wordt bewaard voor een volgende editie.

Vanaf de Dungense Brug konden we zo de snelweg weer op om richting A2 te komen zodat ieders zijn terugweg ook droog kon inzetten.

Bedankt Johnny RR !

King’s regards