Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Gsx-R Contact Start bij de Stolp

De start bij de stolprit 2e editie

Ondanks de uitgestelde datum vanwege het wat nat voorspelde herfstweer van de week ervoor was het 22 oktober een gezellig samenzijn van bekende clubgezichten bij de koffie in de Stolp. Vanwege de half uur uitgestelde starttijd zat iedereen er uitgeslapen bij..😳

Of kwam dit nu vanwege de cafeïne shots.. Maar even na elven kon er uitgezeken gestart worden en voerde de tocht ons door wat mooie kustplaatsen van Noord-Holland. Om op een schappelijke lunchtijd neer te strijken in een etablissement te Anna Paulowna.

Alwaar we eventjes kort verward werden met Ajaxfans..maar dit hebben we snel rechtgezet. 🤐

Na een smakelijke maaltijd met koffie of ander sapje waren we voorzien van voldoende energie om nou eens door te rijden en was het wegdek compleet opgedroogd door zon en beetje wind.

Heerlijk droog herfstweer voor een ontspannen tochtje. Een pracht stuk langs het Amstelmeer volgde, wat sportieve  stukken door de ruime wieringermeer en de nodige bochtige dijken van de Schermer.

Na een kleine 170 km en nodige tankbeurt later, hebben we afgesloten in Heemskerk met een drankje naar keuze zullen we maar zeggen..☕🥤

De delegatie “zuid holland” kon gezamenlijk kortste weg richting A9 en de rest reed binnendoor weer wat noordelijker huiswaarts na een gezellige, droge herfstdag als mooie afsluiting van het rij-seizoen.

King’s regards 🤴