Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

NIEUWJAARSBIJEENKOMST 21 JANUARI 2024

De beste wensen voor jullie allemaal. Het plan is om er weer een mooi en leuk motorjaar van te maken. Daarover gaan we jullie meer vertellen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.

King en Euromaster zijn met de andere voorrijders nog bezig om een leuke rittenkalender samen te stellen. Maar komen deze zeker onthullen tijdens deze happening.

De nieuwjaarsbijeenkomst is dit jaar op zondag 21 januari in de Motorkledingstore aan de Hagenweg te Vianen.

Rond 15 uur kan je daar leuk shoppen want er zijn veel afprijzingen. In de koffiecorner is het verzamelpunt. Daar staat ter verwelkoming een kopje koffie of thee en een worstenbroodje. Daarna is er nog een lekker aperitiefje en een nootje.

Nieuwjaarsbijeenkomst Gsx-R Contact 2020
Nieuwjaarsbijeenkomst Gsx-R Contact 2020

Om 16 uur heffen we met elkaar een glaasje bubbels om te proosten op de gezondheid voor een ieder en op een mooi motorjaar.

Daarover gesproken. We kunnen gelijk aan de bak op de enige MotoGP-simulator van Nederland die daar in de winkel staat! Dit is een hyperrealistische simulator waarop jij jouw circuit skills kunt trainen. Eens kijken wie van ons zich er het beste vanaf brengt. Voor de beste 3 is er een leuk prijsje.

Erna gaan we nog lekker een hapje eten.

Geef via de gebruikelijke kanalen aan of je bij de nieuwjaarsbijeenkomst kan zijn en of je wilt mee dineren!

Tot de 21e!